Alienware şi Dell dublează performanţele de vârf în zona PC Gaming şi VR

  • Alienware lansează două noi versiuni ale ultra-puternicului desktop Area- 51, alimentat cu procesoare multi-core AMD Threadripper şi Intel X-Series
  • Alienware lansează monitoare de gaming, tastaturi şi mauşi de mare performanţă cu un design premium, actualizează notebook-ul Alienware 15 cu NVIDIA GeForce GTX 1080 Max-Q
  • Noul desktop Dell Inspiron Gaming este acum disponibil în Statele Unite cu răcire lichidă, realitate virtuală şi grafică duală

Alienware şi Dell au intrat în competiţia E3 din acest an cu o triadă de noi sisteme şi componente PC de gaming – desktopuri de gaming Alienware cu noi opţiuni de procesoare multi-core, o gamă întreagă de monitoare de gaming de performanţă şi periferice cu designul tipic Alienware, şi un nou desktop Dell Inspiron Gaming, aducând realitatea virtuală (VR) pentru toate echipamentele.

Intel şi AMD intră în competiţie cu procesoare multi-core disponibile în două versiuni noi ale echipamentului Alienware Area-51. Noile procesoare de ultimă generaţie sunt destinate entuziaştilor care solicită cea mai bună experienţă de gaming posibilă şi pentru gameri care creează folosind aplicaţii mari consumatoare de resurse. Proiectate pentru a fi cele mai bune motoare pentru aplicaţii 4K, 8K sau VR, noile procesoare Intel Core X-Series sau AMD Ryzen Threadripper au însemnat experienţe inedite pentru participanţii la E3 şi vor dota primul echipament 16-core/32-thread Area-51 de la Alienware. Dell va fi partenerul OEM exclusiv de la lansare care va furniza sisteme pre-construite cu AMD Ryzen Threadripper, iar cele 16 nuclee de ultimă generaţie vor fi overclocked din fabrică. Procesoarele Intel Core i9 sunt menite gamerilor care rulează aplicaţii ce pun pe primul plan viteze ale ceasurilor interne de până la 4,5 GHz. Aceste cip-uri sunt ideale pentru clienţi care explorează universul mega-taskingului, derulând simultan mai multe sarcini care solicită sistemul, şi care caută o soluţie completă, de încredere, de la un furnizor de încredere. Area 51 Threadripper Edition va fi disponibil la începutul lui septembrie în regiunea EMEA, iar Area 51 featuring Intel Core X-Series va sosi pe data de 22 august, la un preţ care va fi anunţat în curând

Monitorul de gaming Alienware 25″, dotat fie cu NVIDIA G-SYNC (AW2518H), fie cu AMD FreeSync (AW2518HF), oferă o experienţă de joc rapid, practic fără întârzieri de input, cu un timp de răspuns extrem de rapid, de 1ms şi o rată de refresh a ecranului nativă de 240Hz.

Amplificând experienţa de gaming, tastatura Alienware Pro Gaming cu repaus opţional pentru palmă exemplifică toate componentele esenţiale de design ale tastaturilor avansate de gaming şi ridică inovaţia inginerească la noi nivele prin opţiunile de roller dedicat pentru volum şi iluminare dorsală RGB AlienFX, 13 zone-based.

Combinația dintre design ergonomic în vederea creşterii confortului şi a software-ului inteligent cu performanţe de nivel gaming, Alienware Advanced Mouse oferă configuraţii multiple cu DPI on-the-fly pentru comutare între stiluri de joc de precizie şi de viteză.

Alienware 15 va oferi noua grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 cu tehnologie Max-Q și operează la cea mai bună configuraţie de performanţă pentru 110 waţi. Prin adopţia tehnologiei Max-Q, produsul Alienware furnizează cele mai bune performanţe ale unui laptop de 15,6″ pentru PC gaming, realitate virtuală şi alte aplicaţii care continuă tradiţia Alienware de a proiecta sisteme inovatoare cu tehnologie de ultimă oră.

Noul desktop Inspiron Gaming, dotat cu Windows 10, este construit pentru gameri care caută să obțină avantaje competitive la preţuri accesibile şi încorporează cele mai noi procesoare AMD Ryzen dotate cu SenseMI, rutare de flux de aer de răcire optimizată termic, iluminare Polar Blue LED, acces facil la componente şi opţiuni de sursă de putere până la 850 waţi pentru a suporta grafica dual discrete VR-ready de la AMD şi NVIDIA.

Sponsorizările din cadrul primelor turnee de sporturi electronice au condus la parteneriate pe termen lung cu organizaţii precum Team Liquid şi Team Dignitas, două din cele mai solide echipe de sporturi electronice din lume, şi cu ELEAGUE, marca premium de turnee de sporturi electronice formată de Turner şi IMG, care oferă acoperire live a evenimentelor pe TBS, Twitch şi YouTube. Dell şi Alienware oferă partenerilor noştri o gamă largă de hardware şi tehnologii pentru a fi folosite la antrenamente şi competiţii, precum viitorul eveniment ELEAGUE denumit CS:GO Clash for Cash: The Rematch. Finaliştii anteriori ELEAGUE CS.GO Major se vor întrece folosind cele mai noi echipamente Alienware Aurora pentru acest eveniment de tipul învingătorul-ia- totul, cu premii de 250.000 USD. Rămâneţi conectaţi pentru alte turnee şi noutăţi care vor fi anunţate în curând.

București, 20 iunie 2017 – Alienware şi Dell

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.