Lenovo prezintă un nou dispozitiv sub brandul Think

  • ThinkStation P320 Tiny: cea mai mică stație grafică cu certificare ISV de pe piață[i]
  • Lenovo PC as a Service permite managementul end-to-end complet configurabil al infrastructurii IT

Lenovo prezintă, în cadrul evenimentului Tech World Transform, o nouă serie de dispozitive și servicii pentru companii care susțin transformarea mediului de business. Oferta Lenovo PC as a Service (PCaaS) include un model de abonament complet personalizabil, cu preț fix, care combină elementele hardware și serviciile într-o singură soluție.

ThinkStation P320 Tiny folosește la maximum spațiile mici și oferă puterea pe care o aștepți de la o stație grafică. Ușor de configurat și compatibilă cu accesoriile Lenovo ThinkCentre Tiny, P320 Tiny se folosește de puterea oferită de cele mai noi procesoare Intel® Core i și se bazează pe placa grafică NVIDIA® Quadro® Graphics pentru a atinge certificarea ISV și pentru a livra performanța cerută de o gamă de aplicații profesionale. 

Orientarea către echipamente IT agile, Choose Your Own Device și sinergia dispozitivelor multiple modelează viitorul nostru în personalized computing. PC as a Service (PCaaS) răspunde la această schimbare prin simplificarea finanțării, transportului, managementului și procesului de radiere a echipamentelor IT prin integrarea lor într-o singură soluție configurabilă cu un preț lunar fix. Companiile pot selecta tablete, laptopuri, desktopuri, stații grafice sau software și servicii, ceea ce oferă utilizatorilor finali acces la o gamă mai largă de dispozitive din care pot alege și permite investițiilor de capital să crească odată cu businessul.

București, 21 iunie 2017 – Lenovo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.