Noul driver Game Ready pentru Lawbreakers Rise Up Beta este disponibil

NVIDIA lansează astăzi noul driver Game Ready pentru jocul Lawbreakers ”Rise Up” aflat în stadiul beta, care oferă și compatibilitate cu jocul Spider-man Homecoming Virtual Reality Experience.

Prima impresie contează, iar jocurile nu fac excepție, chiar dacă se află încă în etapa de dezvoltare. Driver-ul Game Ready lansat astăzi include suport pentru jocul closed beta Lawbreakers ‘Rise Up” Beta. Driverele Game Ready sunt proiectate pentru a susține toate etapele majore de evoluție ale jocurilor, astfel încât utilizatorii să beneficieze de cea mai bună experiență de gaming.

Titlurile continuă să evolueze, fiind îmbunătățite cu conținut și funcționalități noi, prin intermediul patch-urilor și DLC-urilor, iar driverele NVIDIA evoluează odată cu ele.

Versiunea closed beta a jocului LawBreakers este disponibilă în perioada 28 iunie-3 iulie, iar 20.000 de membri GeForce Experience au primit codul de acces pentru a beneficia de cele mai recente reward-uri destinate lor.

Tehnologiile NVIDIA Ansel și NVIDIA ShadowPlay Highlights vor fi disponibile la lansarea jocului Lawbreakers, dar nu și pentru versiunea beta.

Game Ready pentru Spider-man Homecoming!

Un standard superior de calitate în momentul lansării unui joc este și mai important în cazul titlurilor VR. Problemele întâmpinate în timpul sesiunilor de joc sau bug-urile pot afecta și întrerupe senzația de imersiune și pot altera experiența VR. Driverul Game Ready oferă cea mai bună experiență posibilă, fiind optimizate atât performanța, cât și latența, factori deosebit de importanți în rularea unui joc Virtual Reality fără întreruperi. Noul driver Game Ready asigură astfel cea mai bună experiență VR pentru jocul Spider-man Homecoming Virtual Reality Experience.

 NVIDIA – 29.06.2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.