Until Dawn și Game of Thrones, printre jocurile gratuite PlayStation Plus pentru luna iulie

Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță titlurile disponibile în luna iulie pentru abonații serviciului PlayStation Plus. Printre acestea se numără Until Dawn, jocul exclusiv PlayStation 4 creat de Supermassive Games, dar și Game of Thrones – A Telltale Series. Mai mult, fanii se vor putea bucura gratuit și de That’s You, primul joc de tip party quiz din gama PlayLink.

În Until Dawn, câștigător BAFTA Games Awards la secțiunea Original Property, un grup de opt tineri vor să petreacă un weekend la o cabană retrasă, situată înatr-o zonă montană greu accesibilă, dar lucrurile iau o turnură sinistră atunci când aceștia descoperă că au căzut pradă unui criminal. Tinerii trebuie să supraviețuiască până în zori, iar jucătorul are în mână destinele fiecăruia dintre aei.

Game of Thrones – A Telltale Series este un titlu episodic format din 6 părți plasat în universul cu același nume făcut celebru de HBO. Cei care descarcă jocul vor putea trăi povestea familiei Forrester, care deși nu este prezentă în firul narativ din serialul TV, în joc are o legătură foarte strânsă cu îndrăgita familie Stark. Fanii Game of Thrones se vor îmbarca într-o aventură inedită care le va oferi un sentiment de imersiune completă în acest univers fantastic.

Lista jocurilor oferite gratuit abonaților PlayStation Plus este completată de Tokyo Jungle (PS3); Darkstalkers Resurrection (PS3); Don’t Die Mr Robot (PS Vita – cross-buy cu PS4) și Element4l (PS Vita). Jocurile oferite gratuit abonaților PlayStation Plus pot fi descărcate începând cu data de 4 iulie.

București, 29 iunie 2017 – Sony Interactive Entertainment (SIE)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.