Lenovo atinge 42 de noi benchmark-uri record

Lenovo a anunțat atingerea a 42 de noi benchmark-uri record la nivel mondial pentru portofoliul ThinkSystem, integrat cu cele mai noi procesoare scalabile Intel® Xeon®. Portofoliul de soluții ThinkSystem este conceput pentru a ajuta clienții să genereze o reducere a complexității și să facă față celor mai solicitante sarcini de lucru.

Noul portofoliu ThinkSystem reunește cele mai performante sisteme din întreaga industrie sub un brand unic care include servere, sisteme de stocare și de rețea.

Cel mai recent portofoliu de servere Lenovo include 14 servere cu capacitate mare de configurare, oferite în formatele rack și tower, platforme de importanță critică, „dense” și „blade”, precum și sisteme noi hiperscalabile. Astfel, clienții au posibilitatea de a-și simplifica infrastructura IT, ceea ce conduce la un nivel ridicat de servicii ale operațiunilor centrului de date care se reflectă direct în dezvoltarea afacerii. Mai mult, clienții nu trebuie să se teamă de incompatibilitatea între diferite tehnologii sau de incapacitatea de a scala tehnologia pe măsură ce volumul de lucru se modifică. Lenovo a conceput portofoliul ThinkSystem pentru a fi compatibil cu echipamentele în care organizațiile au investit deja, fără a fi necesară o re-proiectare totală a centrului de date.

Benchmark-ul TPC-E utilizează o bază de date pentru a modela o firmă de brokeraj cu clienți care generează tranzacții în domeniul comercial, solicitări despre conturi și cercetări de piață.

De asemenea, Lenovo s-a bucurat de succes și în susținerea clienților de pe piața financiară, livrând 26 de benchmark-uri STAC-M3 în materie de leadership pentru serverele ThinkSystem SR950 și ThinkSystem SR650. Benchmark-urile STAC-M3 măsoară sarcinile de lucru solicitante în analitice de serii cronologice. Sistemul ThinkSystem SR950 a stabilit recorduri mondiale la 9 din cele 15 standarde obligatorii, precum și la două dintre standardele opționale STAC-M3 ‘big-memory’ Shasta. Unul dintre aceste rezultate a fost de aproape două ori mai mare comparativ cu scorurile anterioare obținute în baza benchmark-ului STAC-M3 Shasta.

Mai mult, Lenovo a stabilit recorduri mondiale devenind lider și la standardele de referință SPECvirt_sc20135 pentru serverul de tipul 2 socket și SPECjbb20156 pentru serverele de tipul 1, 2, 4, și 8 socket. Aceste rezultate prin care Lenovo a stabilit recorduri mondiale prin teste de referință demonstrează angajamentul asumat de companie în livrarea performanței pe care clienții o așteaptă de la serverele în care au investit, dar și în oferirea de sisteme flexibile cu fiabilitate ridicată.

Lenovo a anunțat și participarea la Programul Intel Select, care reprezintă un nou set de soluții marca Intel care rulează prin intermediul procesoarelor Intel® Xeon® Skylake-SP și vizează volumele de lucru complexe cu care se confruntă centrele de date în prezent. Acestea asigură clienții că primesc o soluție la nivelul standardului industriei, simplificând și accelerând în același timp procesul de selectare, implementare și optimizare a infrastructurii de centre de date pentru a rula anumite sarcini de lucru. Conceptul Validat Lenovo pentru VMWare vSAN și Conceptele Validate Lenovo pentru serverul de înaltă performanță Microsoft SQL Server OLTP vor fi disponibile începând cu octombrie 2017.

București, 12 iulie 2017 – Lenovo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.