Osteria Zucca – restaurantul  de pe Jean Louis Calderon, autorizat de Accademia Italiana della Cucina

Aventura bucuresteana te poarta pe strazile inguste din centrul Bucurestiului, la numai 5 minute de mers pe jos de la TNB. Osteria Zucca este locul care bucura sufletul citadinului satul de agitatie si zgomot urban, dar ahtiat dupa savuroasa mancare italiana. Osteria Zucca are o bucatarie care te rasfata si te incanta, cu un meniu variat si bogat in preparate cu diverse sortimente de fructe de mare, la fel ca in Bella Italia.

Este locul unde gasesti paste light, diferite feluri de peste si nenumarate dish-uri recomandate celor care tin post. Este restaurantul destinat relaxarii si tuturor celor care tanjesc dupa cateva ore petrecute intr-o atmosfera calda si prietenoasa, specific italieneasca. Intimitatea restaurantului transforma Osteria Zucca in optiunea preferata de multe persoane publice, care se pot bucura in liniste de timpul lor liber, in compania oamenilor dragi

Este in topul localurilor recomandate pentru cine romantice, pentru sarbatori in familie, dar mai ales pentru lasat grijile deoparte, deoarece vizitatorul este sustinut de o atmosfera cozy, cu arhitectura in stilul rusticului italian, o lumina difuza, care creeaza o atmosfera intima si confortabila, scaune confectionate din lemn masiv si, bineinteles, muzica italiana in surdina.

Osteria Zucca este locul evadarii pentru romanul indragostit de Italia si de gastronomia sa. Restaurantul nu lasa loc de critici, iar acest lucru a fost certificat si de Accademia Italiana della Cucina, care a descoperit in preparatele de aici o farama din inima Italiei si din respectul ei pentru mancare.

This slideshow requires JavaScript.

Meniul include:

Paste: ,,Spaghetti al pomodoro”, ,,Tagliatelle ai funghi porcini”, ,,Tagliatelle salsiccia e funghi”, ,,Tagliatelle gamberi e zucchine”, ,,Linguine mari e monti”, ,,Linguine ai frutti di mare”, ,,Bucatini all’ Amatriciana”, ,,Penne salmone, gamberi e spinacci”, ,,Tortellini di salmone con gamberi e asparagi”, ,,Tortellini panna e prosciutto”, ,,Gnocchetti ai 4 formaggi”, ,,Gnocchetti ragu e funghi”.

Aperitive: ,,Antipasto della Zucca’’, ,,Bruschette miste”, ,,Carpaccio di manzo”, ,,Caprese”, ,,Prosciutto crudo con grana padano”, ,,Assaggio di formaggi”, ,,Tartar de somon”, ,,Prosciutto crudo San Daniele”, ,,Buratta”.

Meniul mai include si: supe   si feluri principale, preparate pe baza de peste si carne la gratar, salate si orez, pizza si deserturi.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.