Tellur Porcişteanu-Dobre, premiul I la Grupa N pentru performanţa din Campionatul Naţional de Raliuri 2017

Asocierea dintre echipajul de raliuri Valentin Porcişteanu / Dan Dobre şi Tellur, singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment, în calitate de sponsor, a fost de bun augur pentru pilotul intrat în peisajul competiţional în 2003.

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a acordat sâmbătă, 9 decembrie 2017, Premiul I la Clasa III echipajului DTO Tellur format din Valentin Porcişteanu (pilot) şi Dan Dobre (copilot), pentru performanţa din cursul anului (toate premiile disponibile la acest link).

Clasa III, sau Grupa N, înseamnă automobile cu motoare turbo, de capacitate 2.000 cmc, bazate pe maşini de serie, fără prea multe modificări faţă de cele de serie, şi includ modele precum Mitsubishi Lancer sau Subaru Impreza.

Sursa foto: tellur.ro

Valentin Porcişteanu pilotează un bolid Mitsubishi Lancer EVO 9, cu care a câştigat, la Clasa III, şase din cele şapte competiţii organizate anul acesta de FRAS, iar în a şaptea a terminat pe locul 2.

Aceste victorii i-au adus echipajului DTO Tellur şi un binemeritat loc 3 în clasamentul general al Campionatului Naţional de Raliuri 2017, o performanţă notabilă.

„Mă bucur foarte mult pentru că, împreună cu colegul meu Dan, am reuşit un sezon foarte bun şi le mulţumesc sponsorilor pentru susţinere şi le dedic acest loc întâi la Clasa III. Obiectivul pentru 2018 este titlul de campion absolut şi sper să reuşesc, împreună cu DTO şi Tellur”, a spus Valentin Porcişteanu.

Brandul Tellur aparţine ABN Systems International, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom şi entertainment, precum şi de produse pentru activităţi de call-center din România.

„Suntem mândri că Vali Porcişteanu şi Dan Dobre au reuşit o astfel de performanţă cu sprijinul brandului Tellur şi îi vom susţine şi în sezonul competiţional 2018”, spune George Barbu, director comercial ABN Systems International, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom şi entertainment din România – un business antreprenorial fondat în 2002.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.