Revista Forbes a desemnat Huawei Mate 10 Pro ca fiind Smartphone-ul Anului 2017

Conform celei mai respectate publicații de business din lume, flagship-ul Huawei a câștigat locul I, învingând modelele Samsung Galaxy Note 8, iPhone X și LG V30, în teste de la egal la egal

Noul flagship Huawei Mate 10 Pro, dispozitivul revoluționar care integrează capabilități AI disponibile acum pentru publicul larg, a fost premiat cu distincția “Smartphone-ul favorit al anului 2017” de către celebra publicație business de origine americană – Forbes.

Publicația elogiază în special performanțele procesorului Kirin 970, integrat în flagship, care, potrivit articolului dedicat este “pur și simplu cel mai puternic procesor disponibil pe sistemul Android”.

Kirin 970 integrează tehnologia AI și are ca element cheie o unitate neurală datorită căreia înregistrează o performanță de 25 de ori mai mare decât un cluster quad-core Cortex A-73 CPU.

“Acest act de apreciere vine într-un moment special pentru Huawei, întrucât suntem pe culmile unei revoluții în ceea ce privește evoluția smartphone-urilor. Conform unui sondaj realizat de IDC, în 2016, aproximativ 5,6 smartphone-uri au fost vândute global pentru fiecare computer. Acest raport arată că piața smartphone-urilor este în continuă expansiune, iar noi trebuie să aducem inovații în permanență. De aceea, această recunoaștere ne motiveaza pentru a ne continua eforturile constante de a livra cele mai bune produse posibile.”, a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer Business Group.

În afară de procesorul puternic, publicația amintește și de importanța duratei de viață a bateriei și performanțele camerei foto, care se detașează în mod clar față de competiție. De asemenea, selecția de moduri de fotografiere disponibilă pe noul Mate 10 Pro, precum și interfața intuitivă EMUI, sunt aspecte apreciate de către publicația Forbes.

În contextul articolului, Forbes a comparat noul flaghip Huawei cu smartphone-uri de la producători diferiți, printre care Samsung Galaxy Note 8, iPhone X și LG V30.

Validarea unui produs de către publicația Forbes este diferită față de orice alt test realizat de o instituție media, fiind unul dintre cele mai respectate brand-uri din presa business la nivel mondial. Publicația este cunoscută pentru clasamentele sale, ce includ cei mai prosperi oameni de afaceri din America (The Forbes 400), topul miliardarilor, precum și topul companiilor la nivel global (“The Forbes Top 2000”).

Huawei Consumer BG – 14.12.2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.