ADATA lanseaza noua gama de produse pentru incarcare

Noile suporturi de incarcare wireless, incarcatoarele de masina si o statie de incarcare mentin dispozitivele mobile la capacitatea lor maxima

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta lansarea unei noi serii de produse pentru incarcarea dispozitivelor mobile care fac ca stilul de viata mobil sa fie mai usor decat oricand. Noile produse ADATA ce fac parte din aceasta categorie sunt: suportul de incarcare wireless CW0100 cu certificare Qi, incarcatoarele de masina CV0525 si CV0172 si statia de incarcare CU0480QC.

Suportul de incarcare wireless CW0100 – viteza crescuta si design elegant

Suportul de incarcare wireless ADATA CW0100 suporta incarcarea rapida de pana la 10W, ceea ce permite incarcarea dispozitivelor de pana la de doua ori mai rapid decat incarcatoarele standard de 5W. Aceasta viteza poate reduce timpii de incarcare cu pana la o ora. CW0100 nu este doar rapid, ci si inteligent. In concordanta cu standardul Qi, acesta are abilitatea de a detecta obiecte metalice straine, cum ar fi monedele. Acest lucru asigura faptul ca suportul va opri incarcarea atunci cand sunt detectate anumite obiecte straine, oferind o siguranta suplimentara pentru a preveni supraincalzirea accidentala. Functioneaza cu cele mai noi telefoane inteligente care au capabilitati Qi de incarcare wireless incorporate, incluzand iPhone X, 8 si 8 Plus, precum si Samsung S9 si S9 Plus. Dincolo de functionalitatea sa, incarcatorul wireless este, de asemenea, un obiect elegant, cu o grosime de doar 7,5 mm si o baza robusta din aliaj de zinc. Dispune, de asemenea, de un indicator luminos LED pentru a afisa cu claritate starea procesului de incarcare.

This slideshow requires JavaScript.

Incarcatoarele de masina CV0525 si CV0172 – calatorii fara probleme

Noile incarcatoare de masina ADATA sunt proiectate pentru a face incarcarea pe drum usoara si accesibila. Modelul CV0525 a fost proiectat pentru a se asigura ca nimeni nu ramane fara baterie in timpul calatoriei. Cu un total de 5 porturi USB, din care 2 porturi principale pentru sofer si pasagerul din fata si 3 porturi care pot fi extinse la pasagerii din spate printr-un cablu prelungitor, toate persoanele din masina pot beneficia de incarcare pe durata calatoriei cu masina. CV0525 suporta functia Quick Charge 3.0 care poate incarca un smartphone de la 0 la 80% in aproximativ 35 de minute. Construit cu un chip Smart IC, incarcatorul poate detecta cate dispozitive sunt conectate la un anumit moment dat, pentru a asigura o incarcare optima pentru toate dispozitivele, prevenind astfel supraincalzirea.

Pentru o utilizare mai basic, ADATA ofera si incarcatorul auto CV0172 cu porturi USB duale care asigura alimentare pe 2,4 A pentru incarcarea rapida a dispozitivelor. Noul model are o dimensiune compacta, de 6 cm, se potriveste perfect cu interiorul oricarei masini si are un finisaj negru lucios pentru un plus de eleganta. Incarcatorul este echipat cu protectie la supratensiune, supracurent, supraincalzire si scurtcircuit.

Statia de incarcare CU0480QC – Versatilitate deplina cu multiple porturi USB

Statia de incarcare ADATA CU0480QC abordeaza inconvenientul de a avea nevoie de o multitudine de cabluri USB pentru a incarca diverse dispozitive. Cu cinci porturi USB, inclusiv un port USB-A cu Quick Charge 3.0, trei porturi standard USB-A si un port USB de tip C, incarcarea mai multor dispozitive nu a fost niciodata mai simpla si mai sigura. Statia de incarcare dispune de un sistem inteligent de detectare care identifica numarul de dispozitive conectate la un moment dat, pentru incarcarea optima a acestora. Stratul anti-alunecare aflat sub incarcator va ajuta sa mentineti statia de incarcare ferma pe majoritatea suprafetelor, iar indicatorul LED afiseaza in orice moment starea de incarcare.

Bucuresti, 9 iulie 2018 – ADATA® Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.