Mentoring Generations by Brâncoveanu

S-a lansat primul club premium bazat pe mentoring creativ destinat femeilor românce de pretutindeni, susținut de vinars Brâncoveanu

Mentoring Generations by Brâncoveanu este un club premium, destinat exclusiv membrilor, bazat pe puterea relațiilor personale, împărtășirea cunoștințelor, dorința de perfecționare, curajul de a spune o poveste de viață, conectarea la experiențele altora și nu în ultimul rând dorința de a învăța să devii cea mai bună versiune a ta, de la cei mai buni.

KV Marinela V Ardelean 3 - cu logo

“Pentru o societate mai sănătoasă din toate punctele de vedere este nevoie să dăm mai departe ceea ce noi am acumulat prin experiență, chiar si prin greseli. Așadar, am creat un club dedicat doamnelor. Eu cred în femeia româncă de pretutindeni. Este puternică, specială, curajoasă, deschisă să asimileze cât mai mult, dornică să se autodepășească și totodată feminină. Sunt convinsă că atunci când ne unim forțele și creăm un dialog constructiv, reușim să ne încurajăm reciproc, să învățăm, să ascultăm, să ajutăm, să inspirăm și să ne lăsăm inspirate. Să construim o lume nouă.”

spune Marinela V. Ardelean, Global Brand Ambasador Vinars Brâncoveanu & Fondatorul Mentoring Generations by Brâncoveanu

Brâncoveanu este un EROU pentru noi toți și un exemplu perfect al caracterului NOBIL. Imaginea CURAJULUI legendar ne inspiră încă, iar valorile reprezentate de el au avut forța de a călători de-a lungul istoriei până în prezent. Brâncoveanu Vinars este o expresie modernă a unui simbol cu valoare incontestabilă.

Inspirat de distilatul din vin 100% românesc, Mentoring Generations propune un traseu de dezvoltare, de obținere a succesului cu grație și eleganță, pentru fiecare dintre membrii.

BRAVE – cele care încă încearcă să se definească, care sunt în căutarea unui drum, care au curajul să ceară sprijin sau îndrumare, fără teamă, să experimenteze ceva nou.

HERO – cele care muncesc asiduu pentru atingerea unor noi culmi, care au puterea de a inspira și deschiderea de a se lăsa inspirate.

NOBLE – cele care au demonstrat că sunt autentice, puternice, curajoase, dinamice, care au atins un statut social și au o poveste frumoasă a traseului profesional parcurs, cele care sunt deschise să dea mai departe societății prin împărtășirea înțelepciunii și a experiențelor.

În seara de 5 noiembrie primele 20 de HERO înscrise în Mentoring Generations by Brâncoveanu au făcut cunoștință cu primele două NOBLE selectate, în cadrul unui eveniment privat, desfășurat la Uanderful.

Cristina Chiriac – FONDATOR FLORI DE IE, ANTREPRENOR

Cristina Chiriac este doctor în economie și are o vastă expertiză în management acumulată pe parcursul a cincisprezece ani de activitate. Posesoare a titlurilor Ambasador al antreprenoriatului feminin şi Mentor al antreprenoriatului feminin, acordate de către Comisia Europeană, Cristina a pus bazele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin și continuă să reprezinte tradiția la nivel global.

Octavia Cutuș – PRIVATE BANKING & WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST

Octavia Cutuș este un reprezentant al României în industria bancară la nivel global, astăzi ocupându-se de divizia austriacă a LGT – Lichtenstein Global Trust. Octavia excelează în domeniul private banking, având în repertoriu mai mult de 20 de cursuri de specialitate și ocupându-se de administrarea unor averi de 300 de milioane de euro. Experiența de 20 de ani și numeroasele poziții executive sunt cele care o recomandă ca unul din cei mai buni specialiști bancari.

Prima temă de dezbatere pentru NOBLE, Lacrimi pentru Diamante sau cum am ajuns să fiu un etalon al segmentului premium, s-a transformat într-un dialog savuros, plin de învățături și exemple dând celor prezenți un impuls de a-și continua proiectele cu mai mult aplomb și de a-și urma visurile.

Mentoring Generations by Brâncoveanu își propune formarea unei comunități selecte a femeilor de pretutindeni, o comunitate care nu îi exclude pe bărbați și care va reprezenta o sursă de inspirație și o platformă dinamică de mentoring, networking și learning.

Înscrierea în Mentoring Generations by Brâncoveanu este gratuită și se realizează momentan printr-un mesaj privat pe paginile oficiale de Facebook și Instagram. Mesajul trebuie să conțină intenția de aderare: “ Vreau să fiu membru”, numele complet și adresa de email. Fiecare mesaj va primi un email cu pașii de urmat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.